Schildersbedrijf Noordwijk

Schildersbedrijf in regio Noordwijk

Ieder huis heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Wordt dit niet op tijd uitgevoerd dan kan dit leiden tot achterstallig onderhoud met schade aan bijvoorbeeld uw houtwerk. Het zijn dat u er zelf de tijd niet voor heeft of de kennis. Laat dan deze klus over aan C.T.J. van Veen Schilderwerken, dit schildersbedrijf werkt in Noordwijk en omgeving hiervan.

Ik voer ook reparatiewerkzaamheden uit zoals houtrotreparaties. Wanneer het hout niet meer herstelt kan worden door mij, werk ik samen met ervaren timmermannen die het hout kunnen vernieuwen. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.  Wij hebben de juiste middelen en producten waarmee wij van uw woning of bedrijfspand weer een goed onderhouden en mooie uitstraling kunnen geven.

Schildersbedrijf Noordwijk

Onze kwaliteit is terug te vinden in het eindresultaat

Niet alleen voor schilderwerken kunt u mij benaderen, maar ook voor behangen, reparaties, restauraties, behandelen van hout en houtrot en ook voeren ik decoratieve wandafwerking uit. Omdat bij mij het leveren van de hoogste kwaliteit hoog in het vaandel staat kan ik u ervan verzekeren dat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Kijk voor een betere impressie op de website, naar bijvoorbeeld mijn geslaagde projecten, of neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat. Ik ga graag voor u aan de slag!